Inbreker steelt haarlokken van overleden kind

By on 13 mei 2015

De dader drong de flat boven de bloemenzaak binnen en stal het doosje met de waardevolle herinneringen aan de jonge Mattice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een inbraak in bloemenzaak Passie-flora in Keerbergen stal een dief donderdagnacht een koffertje waarin haarlokken zitten van Mattice (5), het overleden zoontje van Laetitia Tysiak. De mama is wanhopig en vraagt de daders de kostbare herinneringen terug te brengen.

Op zoek naar geld is een inbreker donderdagnacht rond 3 uur onopgemerkt de slaapkamer van de bloemiste, boven haar zaak op het Gemeenteplein, binnengedrongen. ‘Ik heb er echt niets van gemerkt. Vermoedelijk heeft hij me bedwelmd met een soort gas. Toen ik vrijdagochtend opstond, had ik in elk geval dikke ogen en pijn aan de keel’, vertelt Laetitia. In het donker liet de inbreker vermoedelijk zijn oog vallen op een afgesloten koffertje dat Laetitia na aan het hart ligt. Er zit geen geld in, wel onder andere enkele haarlokken van haar zoontje Mattice. Stuk voor stuk emotioneel waardevolle herinneringen aan haar vijfjarige oogappel die overleed in de zomer van 2013, na een val in het omheinde zwembad bij hem thuis.

Bron: Het Nieuwsblad

Reacties

Be the first to comment.

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.